Seal-it®

Hoogwaardige kitten, lijmen en PU-schuimen voor de professionele gebruiker. » Lees meer

Cover-it®

Superieure beschermings- en afdekmaterialen voor zeer uiteenlopende toepassingen. » Lees meer

Contact

Neem nu contact op met een van onze collega’s voor vrijblijvende informatie of overige vragen.


Home

Welkom bij Connect Products, leverancier van een professioneel totaalpakket Seal-it® kitten, lijmen, PU-schuimen, aanverwante artikelen en Cover-it® tijdelijke afdek- en beschermingsmaterialen.

Seal-it® en Cover-it® zijn gecertificeerde bouwproducten van hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor het duurzaam dichten, lijmen, monteren en beschermen van vele materialen in bouw en industrie.

Hier vindt u het complete leveringsprogramma, de volledige productinformatie, actuele nieuwsberichten, technische wetenswaardigheden, de vanzelfsprekende servicemogelijkheden en onze visie.

Een passende offerte, aanvullende informatie, advies op maat, specifieke vragen of wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag tijd vrij, om u uitgebreid van informatie te voorzien.

 

Duurzame afdichtings-, montage- en beschermingstechniek, voor professionals.

Laatste nieuws

01 November 13:48:45

Seal-it® 230 Topflex-P nu KOMO gecertificeerd! https://t.co/uZY9yosk1o https://t.co/ogjY7eP4ZK

28 October 09:56:38

Ook dit jaar is Connect Products weer aanwezig op de SGA vakdagen in Gorinchem. Bezoek ons op standnummer 139 van... https://t.co/qhipy7Q8cA

06 October 08:33:52

Seal-it® 352 MS Polymer lijmkit nu volledig gecertificeerd conform de volgende certificaten: BREEAM, ISEGA,... https://t.co/588rJ5V89W