Seal-it®

Hoogwaardige kitten, lijmen en PU-schuimen voor de professionele gebruiker. » Lees meer

Cover-it®

Superieure beschermings- en afdekmaterialen voor zeer uiteenlopende toepassingen. » Lees meer

Contact

Neem nu contact op met een van onze collega’s voor vrijblijvende informatie of overige vragen.


Home

Welkom bij Connect Products, de leverancier van een professioneel totaalpakket Seal-it® kitten, lijmen, PU-schuimen, aanverwante artikelen en Cover-it® tijdelijke afdek- en beschermingsmaterialen.

Seal-it® en Cover-it® zijn gecertificeerde bouwproducten van hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor het duurzaam dichten, lijmen, monteren, afdekken en beschermen van vele materialen.

Hier vindt u het complete leveringsprogramma, de volledige productinformatie, actuele nieuwsberichten, technische wetenswaardigheden en onze vanzelfsprekende servicemogelijkheden.

Voor een passende offerte, aanvullende informatie, advies op maat, specifieke vragen / wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag tijd vrij, om u uitgebreid van informatie te voorzien.

 

Duurzame afdichtings-, montage- en beschermingstechniek, voor professionals.

Laatste nieuws

06 February 07:47:00

Seal-it® krat actie met de Seal-it® 360 High-Tack! Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op! https://t.co/3AYZizOS1A

27 January 13:15:15

Voorbereiding nieuwbouw is begonnen ! https://t.co/BTPXM6F9oC

19 December 10:24:26

Het team van Connect Products bedankt u voor de prettige samenwerking in 2016. Wij wensen u fijne feestdagen en... https://t.co/OPi2I0xzw4